Werken bij SZP

Wij zijn altijd nieuwsgierig om kennis met u te maken als u als verzorgende of verpleegkundige bij ons aan de slag wil gaan. Wij vinden het prettig voor onze cliënten als u levenswijsheid en -ervaring hebt opgedaan. U bent daarom al 45 plus en u hebt bovenal het talent om liefdevol voor mensen met dementie te zorgen.

logo zorg en coSteeds meer zorgverleners geven de voorkeur aan de vrijheid die je als zelfstandige hebt. Onze zorgprofessionals werken ook als zelfstandige en zijn aangesloten bij Zorg & Co. Zorg & Co is een coöperatie waarbij ZZP'ers in de zorg zich kunnen aansluiten. De coöperatie neemt alle ondernemerszaken over. Meer informatie over de coöperatie Zorg&Co is te verkrijgen door te mailen naar info@zorgenco.nl of te bellen naar 088-0405990.


De zorg varieert

De werkzaamheden betreffen: verzorging, ondersteuning en begeleiding van cliënten met de ziekte van dementie. Wij hebben zowel korte diensten in de ochtend, in de avond en/of in het weekend, als blokzorg, dagdiensten, nachtdiensten en 24-uur zorg. Wij verwachten van u aantoonbare ervaring en speciale belangstelling voor cliënten met een vorm van dementie. Als Zelfstandige Zorg Professional werkt u vaak als team bij een cliënt en bent u gezamenlijk verantwoordelijk voor een goede zorg. We verwachten dan ook dat u een loyale teamspeler, communicatief vaardig en proactief bent en dat u het vakgebied bijhoudt.

Een van onze zorgverleners vertelt over haar eigen ervaring met Senioren Zorg Plan:

"Werken bij Senioren Zorg Plan is voor mij een verademing na verschillende ervaringen in o.a. verpleeghuizen. De verademing zit hem in de respectvolle en individuele benadering van iedere cliënt. Wij zijn als verzorgers minimaal één uur bij onze cliënt en vaak ook langer, afhankelijk van de zorgvraag Dit geeft genoeg tijd om - naast de verzorgende taken zoals wassen, aankleden en dergelijke - een wezenlijk persoonlijk contact op te bouwen met de cliënt. Bij Senioren Zorg Plan werken veel mensen met een uiteenlopende achtergrond: ze zijn gemiddeld 45+ - er werken ook jongere mensen - en hebben al veel levenservaring. Het fijne is dat wij bij iedere cliënt zoveel mogelijk met een vast team werken. Dit is prettig voor de cliënt, voor de familie en ook voor ons. We kunnen als team elkaar ondersteunen bij eventuele moeilijkheden of vragen, we hebben met enige regelmaat een teamoverleg, vaak in samenspraak met de familieleden. We kunnen samen lachen en huilen en er is in ieder geval veel ruimte om in open communicatie te staan met elkaar."


Bent u geïnteresseerd om als zorgverlener aan de slag te gaan bij Senioren Zorg Plan?
Stuur dan uw motivatie en CV naar info@seniorenzorgplan.nl.

Bent u geïnteresseerd om u aan te sluiten bij de coöperatie Zorg&Co Amsterdam? Klik dan hier.

Senioren Zorg Plan vraagt van iedere zorgverlener om goed het medicatieprotocol door te lezen. Deze is hier te downloaden.