Testimonials

“Mijn dank gaat naar de dames die zo liefdevol mijn man verpleegd hebben tijdens zijn ziekte en tot het einde aan toe! Zij waren voor mij een grote steun. Uw aanwezigheid bij de receptie heb ik zeer gewaardeerd.”

– A. Van Heukelum Stuijt

De zorgverleners die ik heb gezien zijn allemaal soepel door de ‘ballotage’ van mijn moeder gekomen! Het ging er zelfs heel gemakkelijk in, geen onvertogen woord van moeders zijde. Gelukkig heeft geen van de dames iets ‘zorgerigs’ over zich heen, en zijn ze ook geen van allen betuttelend. Avondzorg (mee-eten) is ook iets nieuws voor mijn moeder. Dat wilde ze aanvankelijk persé niet. Maar gelukkig is het de zorgverleners toch gelukt om daar doorheen te prikken. Dus dat is ook een heel fijn succes, waarvan het voor ons (mantelzorgers) een hele ontlasting is als er straks één vaste avond per week van óns bordje af kan.. Mijn complimenten: jullie hebben een goede hand van selecteren: leuke, goede, pittige, slimme en zelfstandige dames met aandacht voor de cliënt! Tot nog toe klopt jullie folder helemaal.. 😉

– J. Louman 

“Op geen enkele manier te vergelijken met grote reguliere zorgbureaus: hoe kan je een band opbouwen met patiënten, weten waar zij gelukkig van worden, aanvoelen wat er is? Ik ben erg blij met de kleinschaligheid, flexibiliteit en creativiteit van SZP.”

– R. Glastra van Loon

“Ik wil jullie graag nog eens hartelijk danken voor de buitengewoon goede en warme zorg voor mijn moeder. Zo kan het dus ook. Jullie zijn er in geslaagd echt een band met haar op te bouwen en dat was nog niet zo makkelijk. Het begin was moeilijk, de wanen waar ze in bleef hangen, het wennen aan de nieuwe gezichten. Bij het woord ‘hulp’ werd ze narrig. Maar jullie hebben haar een heel goed laatste jaar bezorgd (en ons als familie daardoor ook).”

– Diego en Sascha 

“Om te beginnen vind ik dat je magistraal voor hem gezorgd hebt. Ton was oprecht een fijne aanvulling. Simona, mijn complimenten dat je dit soort zorg in elkaar kan steken. Ik ben er blij om dat het zo gegaan is.”

– Petra E. Huisarts te Amsterdam

“Fijn dat jullie de ondersteuning voor mijn moeder zo kunnen regelen. Ze is heel blij met jullie bezoeken. Sinds jullie komen is ze veel prettiger. Ik merk dat ze er echt door geprikkeld wordt, ze kijkt er naar uit. Bedankt voor jullie inzet!”

– Ina V. te Weesp