Hoe werken wij

Informatiegesprek
Tijdens een informatiegesprek op het kantoor van Senioren Zorg Plan lichten wij onze werkwijze toe, brengen we uw zorgvraag in kaart en adviseren en informeren wij u over de administratie, de zorgvergoeding en financiën rondom de zorg. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

   Na dit gesprek weet u:

  • hoe de zorgvergoeding werkt;
  • bij wie u terecht kunt voor aanvullende ondersteuning;
  • wat een casemanager doet;
  • hoe uw dierbare thuis kan blijven wonen.

Kennismaking
Vervolgens kunnen wij kennismaken bij uw ouder(s) of partner thuis. Onze ervaring is dat deze werkwijze prettig is voor u als mantelzorger. U krijgt eerst alle praktische zaken te horen en vervolgens maken wij kennis met de persoon waar de zorg om draait, uw dierbare.

Uiteraard kunnen wij de werkwijze aan uw wensen aanpassen als de situatie daarom vraagt.
Wij kunnen in zulke gevallen direct op huisbezoek komen.

Voor kosten en zorgvergoeding verwijzen wij u naar kosten van de zorg

Zorgplan
Na de eerste gesprek(ken) maken wij samen met u een zorgplan. In dit zorgplan staat wat u van ons kunt verwachten en waar wij, u, uw dierbare en onze zorgprofessionals elkaar kunnen ondersteunen. Zo mogelijk betrekken wij ketenpartners van de zorg in ons zorgplan. Vanaf het begin van de zorg zal Senioren Zorg Plan betrokken zijn bij de gehele situatie. Het zorgplan zal regelmatig gezamenlijk geëvalueerd worden. 

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos informatiegesprek door een email te sturen naar info@seniorenzorgplan.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een afspraak. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 020 379 50 56.